البحث في المواصفات
Loading facets. please wait
(21)
(1)
(0)
(7)
(5)
(4)
(3)
(3)
(15)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
جاري تصفية النتائج، الرجاء الانتظار...
ISO 34101-1:2019/Amd 1:2024
تعديل فني لمواصفة قياسية دولية
Sustainable and traceable cocoa — Part 1: Requirements for cocoa sustainability management systems — Amendment 1: Climate action changes
GSO ISO 34101-1:2023
ISO 34101-1:2019
مواصفة قياسية خليجية
الكاكاو المستدام والقابل للتتبع - الجزء 1: متطلبات أنظمة إدارة استدامة الكاكاو
BH GSO ISO 34101-1:2023
GSO ISO 34101-1:2023
مواصفة قياسية بحرينية
الكاكاو المستدام والقابل للتتبع - الجزء 1: متطلبات أنظمة إدارة استدامة الكاكاو
BH GSO 1355:2022
GSO 1355:2021
لائحة فنية بحرينية
زبدة الكاكاو
GSO 1355:2021
لائحة فنية خليجية
زبدة الكاكاو
ISO 34101-4:2019
مواصفة قياسية دولية
Sustainable and traceable cocoa — Part 4: Requirements for certification schemes
ISO 34101-2:2019
مواصفة قياسية دولية
Sustainable and traceable cocoa — Part 2: Requirements for performance (related to economic, social and environmental aspects)
ISO 34101-1:2019
مواصفة قياسية دولية
Sustainable and traceable cocoa — Part 1: Requirements for cocoa sustainability management systems
ISO 34101-3:2019
مواصفة قياسية دولية
Sustainable and traceable cocoa — Part 3: Requirements for traceability
ISO 2451:2017
مواصفة قياسية دولية
Cocoa beans — Specification and quality requirements
BH GSO 2518:2017
GSO 2518:2016
لائحة فنية بحرينية
كتلة الكاكاو (محلول الشوكولاتة / الكاكاو) وكسب الكاكاو
ISO 2292:2017
مواصفة قياسية دولية
Cocoa beans — Sampling