البحث في المواصفات

 

تصفية النتائج

جاري تصفية النتائج، الرجاء الانتظار...

نتائج البحث

النتائج 1 - 12 من 22 نتيجة Found 22 Standards
ISO 34101-1:2019/Amd 1:2024
 
تعديل فني لمواصفة قياسية دولية
Sustainable and traceable cocoa — Part 1: Requirements for cocoa sustainability management systems — Amendment 1: Climate action changes
GSO ISO 34101-1:2023
ISO 34101-1:2019 
مواصفة قياسية خليجية
الكاكاو المستدام والقابل للتتبع - الجزء 1: متطلبات أنظمة إدارة استدامة الكاكاو
BH GSO ISO 34101-1:2023
GSO ISO 34101-1:2023 
مواصفة قياسية بحرينية
الكاكاو المستدام والقابل للتتبع - الجزء 1: متطلبات أنظمة إدارة استدامة الكاكاو
BH GSO 1355:2022
GSO 1355:2021 
لائحة فنية بحرينية
زبدة الكاكاو
GSO 1355:2021
 
لائحة فنية خليجية
زبدة الكاكاو
ISO 34101-4:2019
 
مواصفة قياسية دولية
Sustainable and traceable cocoa — Part 4: Requirements for certification schemes
ISO 34101-2:2019
 
مواصفة قياسية دولية
Sustainable and traceable cocoa — Part 2: Requirements for performance (related to economic, social and environmental aspects)
ISO 34101-1:2019
 
مواصفة قياسية دولية
Sustainable and traceable cocoa — Part 1: Requirements for cocoa sustainability management systems
ISO 34101-3:2019
 
مواصفة قياسية دولية
Sustainable and traceable cocoa — Part 3: Requirements for traceability
ISO 2451:2017
 
مواصفة قياسية دولية
Cocoa beans — Specification and quality requirements
BH GSO 2518:2017
GSO 2518:2016 
لائحة فنية بحرينية
كتلة الكاكاو (محلول الشوكولاتة / الكاكاو) وكسب الكاكاو
ISO 2292:2017
 
مواصفة قياسية دولية
Cocoa beans — Sampling